Laatste update 22.12.2023

 • Aanstaande maandag 18 december 2023 worden de Franse autosportkampioenen gehuldigd op het podium van de Salle Pleyel. De ceremonie, evenals de interviews voorafgaand aan de avond, zullen live worden uitgezonden op de sociale netwerken van de FFSA.
 • Ontdekt door de Stellantis Motorsport Rally Cup in Frankrijk: de 21-jarige Savoyard Lucas Darmezin is Stellantis Junior-kampioen 2023, komt uit een echte rallyfamilie uit de grensstreek met Zwitserland en Italië en wordt in Frankrijk als een supertalent aanzien. Te volgen dus volgend jaar in zijn eerste full season Stellantis Cup 2024.
 • Thierry Neuville lanceert in 2024 het Art Helmet concept voor 2024! Op 4 rally’s zal Thierry een exclusieve helm dragen. Elke helm wordt beschilderd door een iconische kunstenaar. Vervolgens wordt de helm geveild en gaat alle opbrengst naar een vereniging gekozen door de kunstenaar en Thierry. Voor Rally Monte-Carlo werkt hij samen met de Belgische kunstenaar Frédéric Platéus.
 • Het Luxemburgse Rallykampioenschap 2024
 • De Motul Clio Rally Trophy Nederland komt ook naar België terug in 2024 …. Na dit jaar de Omloop van Vlaanderen, in het komende seizoen de Monteberg Rally.
 • Deze week ook de RACB Awards 2023 ….
 • Het voorbije weekend prijsuitreikingen alom met oa Renstal Atlantic die hun laureaten huldigde. Ook in Nederland werden de winnaars van de Motul Clio Rally Trophy gehuldigd.
 • Vincent Verschueren gaat terug op pad met een Citroën …
 • Hyundai Motorsport en Toyota Gazoo WRT zijn deze dagen volop aan het testen op hun vaste basis in Finland ….
 • Nadat Fabrizio Zaldivar al FIA Codasur 2023 Kampioen werd is hij nu ook Paraguayaans rallykampioen 2023 geworden. Een mooie dubbel dus voor de Hyundai Junior ….
 • Gino Bux zal 2024 aanvatten in de Haspengouw met de Škoda Fabia RS Rally2 van Sarrazin Motorsport maar moet nog onderhandelen met Nicolas Gilsoul betreffende een verdere samenwerking. Na enkele rally’s in het BRC wordt er geëvalueerd wat het verdere seizoen kan brengen….
 • Chris Ingram eindigt 2023 met goed nieuws voor 2024. Hij start alvast in de eerste belangrijke afspraak van het rallyjaar op de Oostenrijkse sneeuw van de Jänner Rallye 2024 met deze blitse Škoda Fabia RS Rally2 van het Belgische Racing Technology!
 • Oliver Solberg blijft dus in 2024 met de Monster Energy Škoda Fabia RS Rally2 aan het werk in WRC2 …
 • De Stellantis Motorsport Rally Cup 2024 belooft een ware strijd te worden met enkele blijvers zoals Maxim Decock, Marijan Griebel ( onder voorbehoud ) en Tom Heindrichs en de jonge veulens Jonas Dewilde en Lander Depotter die zich zeker gaan willen bewijzen …. . Ook Manuel Merlevede (Opel Corsa Rally4) stapt over naar de Stellantis Cup.
 • De Italiaanse piloot Roberto Daprà zal in WRC2 2024 deelnemen met het ACI Team Italia. Nadat hij de RC4-overwinning in het FIA European Rally Championship heeft behaald, is hij klaar om deel te nemen aan het FIA World Rally Championship, te beginnen vanaf Rallye Monte-Carlo. Het schema omvat 7 ronden in het FIA World Rally Championship-2, waarin de Škoda Fabia Evo by Delta Rally, uitgerust met Pirelli-banden, wordt bestuurd naast bijrijder Luca Guglielmetti.
 • Het TOYOTA GAZOO Racing WRC Challenge Program verwelkomt twee nieuwe jonge Japanse piloten – Shotaro Goto en Takumi Matsushita – voor 2024, nadat ze tijdens een evaluatie van een week in Finland indruk maakten met hun talent en potentieel.
 • De 150ste Citroën C3 Rally2, die zijn zevende competitieseizoen ingaat, heeft de fabriek in Versailles verlaten, wat de populariteit onderstreept van een iconische rallyauto die is blijven verbeteren sinds het eerste exemplaar op 1 april 2018 werd geproduceerd.
 • It’s official. Een mooi pré-verjaardagscadeau voor Greg en een post-verjaardagsgeschenk voor Louis 👍🙏
 • Ook Bryan Bouffier – na enkele jaren afwezigheid – is terug in WRC2 met een nieuwe Yaris Rally2 van het ERACE WRT Team.
 • ….