Laatste update 07.07.2023

 • Goed nieuws voor Chris Ingram die in verregaande onderhandelingen zou zitten om nog 2 rally’s te rijden dit jaar: de ERC Barum Czech Rally Zlín einde augustus én de WRC Central European Rally einde oktober. We duimen voor de sympathieke Brit👍
 • In de komende Royal Rally of Skandinavia, komende manche voor het ERC én eveneens komend weekend is het al Solberg troef: Oliver neemt deel aan de wedstrijd zelf met de Monster-Polo, vader Petter zal de Citroën C4 WRC van stal halen met als co … zijn 72-jarige moeder Tove. Pernilla zal met de Group N Mitsubishi en haar toenmalige co Ulrika Mattson herenigd worden. Oliver’s oom Henning zal de Toyota Celica Turbo 4WD ( van Petter ) besturen.
 • In een reel van Toyota Gazoo WRC wordt gehint dat een 4de team zal deelnemen in hun “thuisrally” Rally Finland: naast Rovanperä, Evans, Katsuta dus … https://www.instagram.com/reel/CuMOYOQP7G6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Zou het teambaas Jari-Matti Latvala zelf zijn?
 • Intussen is het vandaag 3 juli bevestigd dat het Jari-Matti himself is. Samen met co Juho Hänninen gaan ze op Fins rally-pad met de Yaris Rally1 Hybrid.
 • Kris Meeke en James Fulton wonnen dit weekend de Rali de Castelo Branco en nemen daarmee een serieuze optie op de Portugese Rally titel …
 • Toyota blijft de testen van hun Yaris Rally2 verder zetten in Catalonië …
 • De nieuwe Škoda Fabia RS Rally2 arriveert ook bij Sarrazin Motorsport en het zal voor de Belgische piloot William Wagner zijn die ervan zal profiteren en vanaf de Rallye du Rouergue met de Fabia zal rijden. Toch even wennen na jarenlang hem in de Polo te hebben gezien.
 • In deze Rallye du Rouergue van volgend weekend alle Franse tenoren aan de start en dus enkele Belgen zoals Dominique Bruneel, Samuel Lay en Nikolai Bruyneel.
 • De Hemicuda Rally 2023 lijkt een kopie van de editie 2022. Een opener ( voor de meesten ) in het donker op zaterdag rond Middelkerke. Op zondag de proeven Kortemark, Houthulst en Koekelare.
 • Niet te vergeten! Komende zondag de TBR Rally. Wie klopt Steve Bécaert?
 • Volgend weekend is er tevens de GTC-Rally ofte de Nacht van Achtmaal in Nederland. Manche van het Nederlandse Rally kampioenschap en 3de mache van de Motul Clio Rally Trophy 2023. Ook enkele Belgen aan de start waaronder Tom Boonen en Xavier Dekeyser. De timing vindt je hieronder.
 • Topfavoriet in de GTC-Rally is ongetwijfeld Bob de Jong naast outsiders de Zweed Stig Andervang en de Duitser Björn Satorius.
 • Ook M-Sport is zijn voorbereiding op Rally Estland gestart …
 • In de Rallye de Luxembourg ( weekend 15/16juli ) starten Kris Princen en Peter Kaspers in de Citroën DS3 WRC van PH Sport. In 1999 won Kris de Rallye of Europe in Luxembourg in een Renault Mégane Maxi!
 • Grégoire Munster zal in het najaar – normaal in Rally Chili en de European Central Rally – in het WRC debuteren met de Puma Rally1 Hybrid van M-Sport.
 • Nicolas Ciamin zal begin augustus deelnemen aan de Rally Finland met de VW Polo van Sarrazin Motorsport.
 • De top 3 van de Qualifying Royal Rally of Skandinavia 2023
 • WRC Rally Sweden is volgend jaar bevestigd in het weekend van 15 tot 18/02/2023.
 • De officiële deelnemerslijst Rally Finland kwam zonet binnen …. Met als Belgen Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, Nicolas Gilsoul en Grégoire Munster en Louis Louka. In Griekenland staan er alvast meer Belgen aan de start.
 • De timing Acropolis Rally Griekenland 2023
 • Jimmy D’Hondt goes Citroën vanaf de Omloop van Vlaanderen