De 22ste Hemicuda Rally wordt op zaterdag 14 oktober op gang getrokken met een proloog klassementsproef van een kleine 10 kilometer in Middelkerke. Vanaf 18 uur starten de wagens, in omgekeerde nummer-volgorde, op de smalle donkere Polderwegen van de kustgemeente. Wie de snelste tijd neerzet, start op zondag als eerste.

Op zondag 15 oktober worden drie lussen van drie KP’s gereden, met ongewijzigde proeven in Kortemark, Houthulst en Koekelare. Het Rally HQ blijft op de vertrouwde terreinen van Bouwmaterialen Willaert in Koekelare.

De Hemicuda Rally is een organisatie van Autostal Hemicuda en Autostal Atlantic en telt voor het Regionaal VAS Rallykampioenschap (vas.be) en voor de Flanders International Rally Challenge (firc.be), die traditioneel heel wat buitenlandse teams naar Koekelare brengt.

De inschrijvingen openen op 15 augustus, er worden maximum 150 wagens toegelaten.

Bron Autostal Hemicuda.