Een heuglijke dag want precies 1 jaar geleden zag mijn website johu.be het daglicht en werd het dus de wereld ingestuurd.

Precies 616 artikels, 48.521 pagina-weergaven en 24.021 actieve gebruikers later kan ik u melden dat de website dus een ongekend succes is en hoopt te blijven.

Dank aan de vele volgers van de site en alle social media-kanalen van JoHu Media. Grote dank ook aan de adverteerders voor het vertrouwen. Vanaf de lente véél meer over deze adverteerders die het mogelijk maken dat de site johu.be kan blijven overleven! Grote dank ook aan Dibit en Jolene Fouquaert voor het ontwerp en de hosting van de website.

Het eerste jaar was het wat zoeken. Een nieuw logo accentueert de wil om er verder voor te gaan en vanaf 2024 werd dan ook een volgende stap gezet als freelancer in bijberoep.

Doing Better Tomorrow Than Today and Yesterday

JoHu Media

Het nieuwe logo is ook de start van specialisatie als videomaker. Mijn video-gear is gericht op het werken op verplaatsing zoals rally-tests, -wedstrijden, voorstelling, (sport)evenementen, party’s, … Dus interesse in een interview, verslag, bedrijfsfilm, aftermovie of behind-the-scenes. Twijfel niet en contacteer me voor alle info en scherpe prijzen.

Natuurlijk aangevuld met de gekende dagelijkse rally-updates op de site en de socials van JoHu Media blijft 2024 een uitdaging en wil ik voornamelijk JULLIE bedanken voor de steun en vertrouwen!

Ik zie jullie binnenkort dus graag op één of andere rallyproef, service, podium, feestje, festival, etentje, …

Cu Jo