56 teams deel aan de volgende Rally van Zweden, die zal plaatsvinden van 15 tot 18 februari 2024. Het zal ook het begin zijn van het rally-jaar voor Kalle Rovänpera, die zijn gedeeltelijke programma zal inluiden. Hyundai heeft ook Esapekka Lappi aangeduid, die de eerste rally van zijn seizoen zal rijden.

In de WRC-2-categorie vinden we met name Lindholm (Hyundai i20 Rally2), Solberg, Joona, Zaldivar (Skoda Fabia Rally2), evenals M-Sport en Creighton (Ford Fiesta Rally2). Zeven Toyota Yaris Rally2 zullen op sneeuw strijden met Pajari, Linnamäe, Heikkilä, Korhonen, Solans, Yamamoto en Kogure, de twee Japanse piloten uit het Toyota Gazoo Racing Junior-programma. Merk op dat Gryazin ook aanwezig zal zijn met de C3 Rally2, maar ervoor heeft gekozen niet te scoren in het WRC2-kampioenschap.

Ook het Junior WRC gaat van start …. Maar daar kan u alles over lezen in het aparte artikel rond het Junior WRC.