Voor het tweede jaar op rij mogen Tom Rensonnet en Loïc Dumont naar het Junior WRC. Dit jaar met hoge verwachtingen aangezien ze vorig jaar al op het podium finishten en met hun parkoerskennis en ervaring van 2023 de lat eigenlijk hoog moeten leggen …. Zeg maar gaan voor de titel.

RACB met de steun van Lotto | Uhoda Épiceries | Bell Racing | M-Sport | M-Sport Polen

Met de steun en RACB en partners zullen we Tom en Loïc dus aan het werk zien in 5 manches beginnend in de Zweedse sneeuw en eindigend op de zware Griekse gravel. De top van vorig seizoen schuift alvast door ( Creighton en Pellier ) en zo lijken Diego Domínguez, Bruno Bulacia, Eamonn Kelly en Tom en Loïc misschien wel de grote favorieten. Ook Max Smart, Taylor Gill en Romet Jürgenson – allen uit de FIA Rally Star-competitie – zouden wel eens kunnen verrassen. Of zorgt Fabio Schwartz voor de verrassing!?

Het wordt alvast een mooie line-up in het Junior WRC. Uiteraard ook hier te volgen in 2024!

Voor Tom dus drukke tijden in 2024 want hij zal ook aanwezig zijn achter de schermen van het WRC – tijdens de 8 andere rondes met uitzondering van de Junior-manches voor Hyundai en Thierry Neuville – waar hij de notities voorbereidt en als note-crew over de specials zal rijden.

Info: RACB National Team