Laatste update 12.01.2024

 • Het Luxemburgse Burton Racing is vorige vrijdag in Jyväskylä hun nieuwe Yaris Rally2 gaan ophalen … We zijn benieuwd voor wie deze is? In België?
 • Tom Kristensson en Andreas Johansson starten samen met het Tsjechische team Keane Motorsport in een Škoda Fabia RS Rally2 aan het Zweedse kampioenschap.
 • It’s coming …. Home? In het aanbod van Ierland zou men een rotatie voorstellen van de service-parken over de 3 jaren. Zo kunnen Limerick, Kerry en Waterford om beurten het rally-centrum worden.
 • De start van de Monte-Carlo Historic Rally vindt plaats op 31 januari en 1 februari 2024 in Reims. Reims en de Monte-Carlo Historic Rally zijn een liefdesverhaal. In 26 edities heeft de stad nooit een afspraak gemist om één van de starts van het evenement te organiseren. Donderdag 1 februari vanaf 19.00 uur gaan 90 ploegen op pad op de parkeerplaats van Boulingrin.
 • Team CHL Sport Auto – u misschien wel bekend als team rond meervoudig Frans kampioen Yoann Bonato maar ook Hugo Margaillan – zal vanaf Rally Zweden 2024 het officiële satellietteam worden voor de Hyundai i20 Rally2 worden met als rijders Teemu Suninen en ex-wereldkampioen Emil Lindholm. Daarnaast zouden ze ook een dergelijke i20 op de baan zetten voor het Franse Rallykampioenschap.
 • Livery van de Yaris Rally2 van het ERACE WRT team voor Bryan Bouffier
 • Naast de Jänner Rallye was er in Frankrijk ook de 54ste Ronde Régionale du Jura
Foto Rallye-TV.com
 • Alles over de Stellantis Cup 2023 leest u hier
 • De officiële deelnemerslijst voor de RMC
 • De Ford Puma Rally1 hier met ( en zal die waarschijnlijk vanaf RMC krijgen ) de aangepaste achtervleugel met nu twee tussenliggende steunen om de stabiliteit van de auto in het bochtenwerk te verbeteren (Grégoire Munster in test) Bron WRCWings.
 • Rally Hongarije deze maal in het begin van het (ERC) seizoen ….
 • Intussen 2 dagen later en meer nieuws. Het team Burton Racing van Caren Burton is toch de verrassing van de laatste dagen en komt dus aan de start van de Monte Carlo Rallye met Stéphane Lefebvre. Waarschijnlijk komt vandaag de Yaris Rally2 eindelijk aan vanuit Finland. Volgende week volgt een test. Het team moet in een paar dagen op scherp staan …. Veel succes Burton Racing 💪👍
 • Toch wel opvallend als je onderstaande affiche leest dat de streek rond Hoei maar heel beperkt wordt aangedaan ….
 • Cu in the weekend!? En tickets ENKEL te koop aan de ingang!
 • Met 18 auto’s zal Renault het meest vertegenwoordigde merk zijn tijdens de Rallye Monte-Carlo 2024: 9 Clio Rally5, 2 Clio Rally4, 2 Clio R3T en 5 Clio Rally3 zijn, waaronder één voor Matteo Chatillon als de beste Junior in de Clio Trophy 2023 France Terre.
 • Nog even de Franse Clio Trophy Kalenders in beeld
 • De aankondigingen voor het volgende Franse asfaltkampioenschap zijn binnen en Anthony Fotia zal een programma rijden van zeven ronden binnen de PH Sport-structuur aan het stuur van de C3 Rally2 met William Hanocq aan zijn zijde! Alles start met de Rallye du Touquet.
 • De Safari Rally Kenya is dit seizoen met drie maanden vooruitgeschoven (van eind juni naar eind maart) en heeft zijn route onthuld die identiek blijft aan de editie van 2023 met 355,92 km en 19 klassementsproeven en nu dus loopt van 27 tot 31 maart. Het evenement begint op woensdagochtend met de shakedown, vervolgens de superspecial in de buitenwijken van Nairobi op donderdagmiddag. Daarna zijn er dan drie dagen competitie.
 • 2024 = Hyundai Motorsport + Alpinestars
 • Thierry Neuville is begonnen aan zijn PET voor de Monte …. Morgen volgt Ott Tänak en op vrijdag dan Andreas Mikkelsen👍 Ook Toyota is gestart met hun PET. Op mijn Facebook pagina kan je enkele filmpjes zien dagelijks van verschillende teams ….
 • We hebben een (stil) vermoeden dat Thomas Martens en Sven Smeets nu al hun rallypakken aanhebben 😜 en meer dan klaar zijn voor de start van het Finse Rallykampioenschap 2024 volgend weekend. Hier te volgen uiteraard …
 • Rally Portugal stelde vandaag al zijn rallygids of Rally Guide1 voor.
 • Geen zijspiegels meer op de Yaris WRC … Of was dit enkel voor deze PET?
 • Mooi programma voor Emile Breittmayer in 2024
 • Julius Tannert gaat terug voor de Duitse DRM-titel 2024 met een Škoda Fabia RS Rally2 van het Eurosol Racing Team Hungary en co Frank Christian.
 • De Britse Junior kampioen Kyle White doet de overstap naar een Rally2 en gaat het BRC 🇬🇧 betwisten in 2024
 • De nieuwe M-Sport kleuren anno 2024 ….
 • Karl Peder Nordstrand zal in het Noorse Rallykampioenschap debuteren met een Fiesta Rally4. Hij wordt gezien als één van de grootste talenten van Skandinavië.
 • De Legend Boucles Bastogne heeft intussen de kaap van de 200 deelnemers bereikt …..
 • Het nieuwe RACB National Team dames 2024 Lyssia Baudet & Pauline Denis