Laatste update 01.09.2023

 • Brandon Semenuk leverde het nieuwe WRX 23R-chassis van Subaru Motorsports USA een debuutoverwinning in de American Rally Association op de Ojibwe Forests Rally.
 • Ierland heeft zich kandidaat gesteld voor het WRC 2025 … Het grote probleem blijft waarschijnlijk sponsors en subsidies van de overheid om het evenement terug naar Groot-Brittannië te brengen.
 • Mats van den Brand en Eddy Smeets zullen ook in de East Belgian Rally het beste van zichzelf geven. Mats werd gisteren nog nipt verslagen door Erik Van Loon in de SR Kasterlee.
 • Verrassing alom in de Rally Santa Cruz waar Marco Bulacia moest opgeven al op de eerste proef van de 2de dag met een kapotte vering op zijn VW Polo en het commando zo overgaf aan zijn jongere broer Bruno die winnend afsloot …
 • Jean-Sébastien Vigion, leider van de Clio Trophy France Terre, behaalde zijn derde overwinning in vier starts dit seizoen na een uitmuntende prestatie in de Terre de Lozère ( coverfoto Renault Clio Trophy ).
VIGION Jean-Sébastien, BORDERIE Amandine, , Renault Clio 5 RS Line Rally5, portrait during the Rallye Terre de Lozère 2023, 5th round of the Championnat de France des rallyes Terre 2023, from August 26 to 27, 2023 in Mende, France – Photo Bastien Roux.
 • Jean-Baptiste Franceschi en Lucie Baud konden na de dubbele lekke band van Nikolay Gryazin hun koppositie houden in de Terre de Lozère. Charles Munster scoorde een mooie podiumplaats. Dominique Bruyneel (Dag2) en Maxime Decock (Dag1) vielen uit. Samuel Lay en Geoffrey Brion werden mooi 28ste.
 • Het MRF Team is al zeker van de ERC-titel voor teams met nog enkel de Rally Hongarije te rijden.
 • Nieuwe livery voor Niels Reynvoet …
 • Seb Loeb voor zijn 2de rally-outing in 2023 ….
 • Testdag vandaag (28/08) voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen met de Chazel Alpine voor de Rallye Mont-Blanc Morzine 2023.
 • De 75ste Rallye Mont-Blanc Morzine is zeker één van de mooiste rally’s van Frankrijk met telkens een immens deelnemerveld. Ook dit jaar. Het is naast een manche van het Franse Rallykampioenschap ook de zesde race van de ADAC Opel Electric Rally Cup “powered by GSe”. Ook de Zwitserse top is present voor hun kampioenschap, enkele Belgische teams met Freddy Loix, Samuel Lay, Romain Delhez en als co Thomas Walbrecq.
 • Zoals al eerder hier te lezen en nu ook officieel bevestigd door Jourdan Serderidis zal Grégoire Munster in de Puma Rally1 rijden in WRC Chili en de Central European Rally 2023.
 • Steve Bécaert heeft de recentere Ford Fiesta MK2 Rally 2 van Christophe Devleeschauwer kunnen kopen. Zijn nieuwe rallywapen dus …
 • Na het uitstel van vorige week – vanwege brandgevaar – van de 47e Rally Ciudad de Telde van de CCRA (Canarische Eilanden Asfalt Rally Kampioenschap), heeft Terra Training Motorsport gekozen voor de 1e Rally Alfoz de Lloredo, tellende voor het Cantabrische kampioenschap , om zijn eerste deelname te maken met de nieuwe piloot die net in het team is aangekomen, Pepe Lopez.
 • De Omloop van Vlaanderen komt er aan en met misschien wel een Junior kampioen uit eigen streek met Jonas Dewilde en Jeffrey Vandenbussche. Als zij aankomen zijn ze kampioen!
 • Alleen Takamoto Katsuta kon zijn PET niet afwerken voor de Acropolis Rally Griekenland door het gevaar voor bosbranden.
 • Volgende manche van het Italiaanse asfaltkampioenschap staat komend weekend op het programma met onder de 111 deelnemers oa. Campedelli, Pedersoli, Mabellini, Fontana, Wagner en Rossetti als favorieten.
 • VAS Tussenstand na SR Kasterlee
 • Hyundai presenteerde tijdens hun PET voor de Acropolis Rally Griekenland een nieuwe motorkap met aangepaste luchtinlaten. Zo zou de motor meer koeling moeten krijgen … 📸 @555_Rally
 • De editie 2024 van de Legend Boucles @ Bastogne vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 februari en in grote lijnen volgt het evenement het kader van de vorige editie.
 • Na achtendertig jaar toegewijde dienst bij M-Sport heeft commercieel directeur John Steele de beslissing genomen om eind 2023 zijn dagelijkse rol bij het bedrijf neer te leggen. Door deze verhuizing kan hij meer tijd besteden aan met zijn familie. Het vertrek van John betekent de introductie van een nieuw leiderschapsteam, waarvan hij zal blijven assisteren in een adviserende rol.
 • De Omloop van Vlaanderen en andere wedstrijden zijn te volgen op mijn Facebook en X-kanaal. Cu on the rally!