Dat de sfeer goed is tussen de tenoren van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship is te zien tijdens elke hergroepering van een wedstrijd. De rijders staan als kameraden een praatje met elkaar te maken en analyseren de verreden klassementsproeven. Op de proeven is de strijd bikkelhard en wordt gestreden voor elke seconde, maar buiten de wagen heerst sportiviteit.

Rallyrijders zijn en blijven echter competitief en sportief. Daarom spelen heel wat piloten en copiloten parel om hun fysieke conditie aan te scherpen. Aangezien er in Bocholt, waar de Sezoensrally verreden wordt op zaterdag 19 mei, op het serviceterrein De Damburg verschillende padelterreinen liggen, schept dat mogelijkheden.

Padel TC Bocholt stelt die terreinen ter beschikking van de BRC Promotor, die op donderdag 16 mei van 20h tot 22h, na de shakedown van de Sezoensrally, een tornooi Padel tussen verschillende BRC-teams organiseert. De namen van de deelnemers zullen we vanaf morgen aankondigen op de sociale media van het BRC.

Toeschouwers zijn van harte welkom om hun favorieten aan te moedigen op serviceterrein De Damburg in Bocholt, waar een gezellige bar voorzien is.

Info: BRC Media