Met de Rallye Terre des Causses 2024 gaat ook het Franse Gravelkampioenschap van start bij onze zuiderburen. En wat we al even wisten ook met de regerende Belgische rallykampioen Maxime Potty aan de start die zich dit jaar wat meer internationaal en op gravel wil positioneren.

De deelnemerslijst van de Rallye Terre des Causses 2024 is zojuist vrijgegeven met in totaal 145 deelnemers en Todeschini, Margaillan, Pellier, Potty en Gascou om er maar een paar te noemen die een hoofdrol kunnen spelen in deze opener.

Ook de Clio Trophy France Terre gaat van start in deze editie. De Clio Trophy France Terre opent zijn vierde seizoen van zijn geschiedenis tijdens de Rallye Terre des Causses.

Negenentwintig teams met Renault Clio Rally5 zullen aan de start staan om Jean-Sébastien Vigion en Matteo Chatillon op te volgen, die tegelijkertijd met de Clio Rally3 zijn officiële programma in het Franse Gravel Rally Championship zullen beginnen.

📸 CFRT Facebook