Eerste maal Rally van Haspengouw voor Wouter en Nico, en wat voor één!

De weergoden zorgden de laatste weken voor voldoende water, waardoor het al tijdens de verkenning overduidelijk werd dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Volgens de weersites zou de wedstrijd zelf al bij al droog blijven, niets was minder waar.

Na KP1 waren we alsnog verrast om direct een 5de tijd neer te zetten, mee met de toppers in de M-Cup. Toen Kurt Braeckevelt even de boer op ging op KP2 kwamen we op plaats 4 terecht met voor ons een ongenaakbare Mats van de Brand en thuisrijders Patrick Diels en Frederik Vandeloock. Verder opklimmen zou moeilijk worden, dat wisten we.

Toen het in ronde 2 wat begon te drogen lieten we steeds betere tijden noteren en kwamen we terug tot op 1,1s van plaats 3. De toptijd op KP8, op 6s van Mats is voor ons de kers op de moddertaart.

Op Boekhout 3 vochten we ons naar plaats 3 en Gelmen bezorgde ons, ondanks een flinke schuiver, alsnog een voorsprong van 10,1s op Frederik. 

Op KP11 liepen de tijden helemaal in het honderd, waardoor er geen duidelijkheid was wie nu de derde podiumplaats zou mogen bestijgen. Vooral de procentuele tijdsverschillen ten opzichte van ronde 2 waren groot… Uiteindelijk werd deze, na veel discussie en onduidelijkheid, aan Frederik en Inge toegewezen.

Uiteindelijk toch een beetje zuur, maar het is hen zeker gegund na een sterke wedstrijd!

Dikke merci nog aan sponsors, supporters en zeker ook aan het serviceteam.

Op naar de volgende!

Voor Fast4Fun wordt dat Moorslede, tot dan!

Info Fast4Fun / Foto’s Stockx Maarten Photography