• Teams die strijden met Škoda Fabia-rallywagens kunnen tijdens het FIA European Rally Championship (ERC) 2024 vouchers voor reserveonderdelen winnen en korting krijgen om een nieuwe Škoda Fabia RS Rally2 te kopen.
  • Om in aanmerking te komen moeten teams zich inschrijven voor de competitie bij Škoda Motorsport.
  • De on-site onderdelenservice van Škoda Motorsport is terug tijdens geselecteerde rondes van de ERC en het FIA World Rally Championship (WRC).

Het deelnemen met een Škoda Fabia in het FIA European Rally Championship (ERC) van 2024 kan teams geld besparen. Škoda Motorsport heeft een bonusprogramma gelanceerd voor de meest succesvolle klanten. Deadline voor de aanvraag is 15 maart 2024.

Wij ondersteunen onze trouwe klanten en motiveren teams om een van onze rallyauto’s te besturen. Tegelijkertijd versterken we de positie van het merk Škoda in de ERC”, zei Michal Hrabánek, hoofd van Škoda Motorsport, tijdens de presentatie van het unieke bonusprogramma. De in Mladá Boleslav gevestigde fabrikant heeft een wedstrijd gelanceerd rond het FIA European Rally Championship (ERC) van 2024.

De competitie staat open voor alle bij Škoda Motorsport geregistreerde teams die een van de Rally2-varianten van de Škoda Fabia rijden. Aanmeldingen – en vragen over de wedstrijd – moeten vóór 15 maart 2024 per post worden verzonden naar motorsport@skoda-auto.cz. Reglementen en aanvraagformulieren zijn beschikbaar op de Škoda Motorsport-website (link). Bij elk van de acht ronden van de serie wordt de prijzenpot gevuld met maximaal 28.000 euro.

Als een team van een geregistreerd team wint met een Škoda Fabia RS Rally2, Škoda Fabia Rally2 evo of Škoda Fabia Rally2, eert Škoda Motorsport dit succes met een voucher van 15.000 euro. De tweede plaats is 8.000 euro waard, en het team van een derde geplaatste Škoda-crew ontvangt nog steeds 5.000 euro. De vouchers kunnen worden ingewisseld voor bestellingen van reserveonderdelen bij Škoda Motorsport.

De hoofdprijs van de wedstrijd wordt aan het einde van het seizoen weggegeven. Als de winnaar van de ERC-pilotentitel 2024 met een Škoda deelneemt, krijgt zijn team een korting van 50.000 euro bij aankoop van een nieuwe Škoda Fabia RS Rally2 bij Škoda Motorsport. “Met deze prijs eren we de prestaties van onze meest succesvolle klantenteams in de ERC en bieden we hen substantiële hulp om hun campagne voor 2025 te financieren”, legt Lucie Bortová, hoofd van het klantenprogramma bij Škoda Motorsport, uit. Naast het bonusprogramma ondersteunt Škoda Motorsport zijn klantenteams met een speciale service: tijdens geselecteerde evenementen van het FIA World Rally Championship (WRC) en de ERC is de speciale vrachtwagen met reserveonderdelen terug! Tijdens deze evenementen kunnen teams met auto’s van Škoda Motorsport de benodigde reserveonderdelen kopen die ze mogelijk niet uit hun eigen voorraad hebben. Deze mogelijkheid voorkomt vaak opgaves en helpt bemanningen om het evenement af te ronden. „Het idee van een Motorsporttruck vol reserveonderdelen, gestationeerd in het servicepark van geselecteerde rally’s, is grote steun voor onze klantenteams”, beschrijft Radek Těšínský, die de logistiek van dit ondersteuningsprogramma beheert. Met de reserveonderdelenservice tijdens rally’s geeft Škoda Motorsport zijn klanten nog een belangrijk voordeel en onderstreept het zijn strategie om de behoeften van de klant voorop te stellen. „Het doel is altijd hetzelfde”, voegt Lucie Bortová toe. “Om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk van onze auto’s een rally finishen.”

2024 FIA European Rally Championship

  • Rally Hungary 12-14 April
  • Rally Islas Canarias (Spain) 2-5 May
  • Royal Rally of Scandinavia (Sweden) 13-15 June
  • Rally Estonia 5-7 July
  • Rally di Roma Capitale (Italy) 26-28 July
  • Barum Czech Rally Zlín 16-18 August
  • Rali Ceredigion (United Kingdom) 30 August – 1 September
  • Rally Silesia (Poland) 11-13 October

Further information: Anežka Boudná Communications Motorsport P +420 734 298 801

anezka.boudna@skoda-auto.cz
http://skoda-motorsport.com