De Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2024 gaat eind april officieel van start, in het kader van de Rallye de Wallonie. Maar al in de Rally van Haspengouw, op 24 februari, tekenen heel wat rijders met hun Peugeot 208 Rally4 of Opel Corsa Rally4 present, om zo van de opener van het Belgian Rally Championship een testdag op ware grootte te maken.
Voor alle rijders, corijders en geïnteresseerde teams is het dan ook nuttig om weten dat de sportieve en technische reglementen van de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2024 nu al online staan, op de officiële website van de populaire merkencup.

Vanaf nu is het dus mogelijk om de verschillende regels voor het kampioenschap 2024 door te nemen. De technische modaliteiten uiteraard, maar ook de deelnamevoorwaarden, de verdeling van de punten en van de premies, de banden waarover tijdens iedere rally kan worden beschikt, de technische controle, enz. 
Herinneren we er ook nog even aan dat na de Rallye de Wallonie de deelnemers aan de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux 2024 in actie treden tijdens de Sezoensrally (18/05), de Ardeca Ypres Rally (21-22/06) en de East Belgian Rally (28/09), met een seizoensfinale tijdens de Spa Rally (29-30/11). 
  
Tot heel binnenkort voor een eerste rondleiding in het servicepark, want heel wat projecten voor deze promocup getekend door de Leeuw en de Blitz zijn in volle ontwikkeling…
Website