Twee schoonheden kregen we vandaag gepresenteerd.

Deze middag kregen we de eerste beelden van de Orfys Citroën C3 Rally2 van Niels Reynvoet te zien die dit jaar terug het Belgisch Rally Kampioenschap gaat betwisten. Dit jaar wordt Niels genavigeerd door de zeer ervaren Kris D’alleine.

De wagen komt uit de DG Sport-stal die nu ook op WRC-niveau Citroën Racing vertegenwoordigt.

Op het programma een 8tal wedstrijden. Na Ieper volgt een evaluatie in het kader van het kampioenschap 2024. In de gekende wedstrijden zoals Tielt, Oudenaarde en de Omloop ligt de lat wat hoger dan een podiumplaats. Na de Haspengouw volgen Tielt, de Wallonie en de Sezoensrally.

Tussendoor worden hier en daar wat regionale wedstrijden gereden.

Even later doken ook de beelden op van de nieuwe bolide van Jonas Dewilde die in dezelfde stijl zijn Stellantis en Junior campagne 2024 gaat aanvatten. De nieuwe Opel Corsa Rally4 oogt even blits …. Er wordt gestart in de Haspengouw Rally om op te warmen voor het Stellantis-seizoen en het Junior BRC. Het co-zitje wordt gedeeld tussen Jeffrey Vandenbussche en Jens Desplenter.

Andere wedstrijden die op het programma staan zijn de TAC Rally in Tielt, de Rally van Wervik, de Rally van Staden, de A&D Omloop van Vlaanderen en de Hemicuda Rally.

Info Media Orfys Rally