Met deze Hyundai in Kroon-Oil kleuren in 9 rally’s

Vanaf de Rally van Haspengouw, gepland voor zaterdag 24 februari, beginnen Cédric Cherain en Damien Withers aan hun verovering van de Belgische nationale kroon. In een voor hen vertrouwde omgeving, want het duo blijft in een Hyundai i20 N Rally2 van het BMA-team van Bernard Munster, en bovendien met de steun van Hyundai Motorsport Customer Racing!

“Hyundai Motorsport Customer Racing onderhoudt al enkele jaren een sterke samenwerking met het BMA-team” aldus Benoit Nogier, Hyundai Motorsport Customer Racing Manager.

Vorig jaar nam Cédric Cherain deel aan zijn eerste seizoen aan het stuur van de i20 N Rally2 en de resultaten waren veelbelovend, zoals blijkt uit overwinningen in de TAC Rally, de Rally van Bertrix en de Rally van Spa én een titel van vice-kampioen van België. Daarom hebben we besloten door te gaan met wat in gang was gezet, in het verder versterken van ons vertrouwen in BMA en Cédric Cherain. Het doel is duidelijk de nationale titel en daarom heeft Hyundai Motorsport Customer Racing besloten Cédric te steunen. De komende dagen volgen de aankondigingen elkaar op in verschillende Europese landen, en België maakt daar meer dan ooit deel van uit”.

Met de steun van Hyundai Motorsport Customer Racing, Kroon-Oil en La Meuse wordt Cédric Cherain goed ondersteund.

“We gaan deelnemen in de zeven evenementen van het Kroon-Oil BRC voor Divisie 1, naast de TAC Rally die op de kalender van Divisie 2 staat en die we vorig jaar wonnen” legt Cédric Cherain uit. Onze partner Kroon-Oil wil ons ook aan de start zien van een belangrijke rally in Nederland.”

Info Hyundai Motorsport Customer Racing / BMA