Zoals jullie weten heeft RACB Sport vanaf 2024 de fabrikant Michelin aangewezen als enige bandenfabrikant voor alle rally’s meetellend voor het BRC voor de RC2, RC3, RC4 en RC5­klassen.

De officiële distributeur van Michelin-banden voor de BRC is Kronos Tyres.

Om u een optimale kwaliteit en dienstverlening te kunnen bieden, treed ik op als « Event Leader », zodat u het hele jaar door één aanspreekpunt zal hebben. Ik zal jullie aanspreekpunt zijn voor Michelin & Kronos Tyres, vóór en tijdens de evenementen.

Ik ben steeds bereikbaar via mail of gsm : Nicolas Gilsoul : +32490300010, of per e-mail : brc@kronostyres.com

Voor deelnemers in andere klassen die ook Michelin-schoenen willen dragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren zodat we jullie ook hier alle mogelijkheden kunnen aanbieden.

Je hebt het waarschijnlijk al opgemerkt, er zijn slechts 3 inkepingen rubber behouden als onderdeel van de BRC, namelijk MW1 (medium wet), S10 (soft) & M20 (medium). Deze banden moeten worden gemarkeerd met het « K »-label, een teken dat ze afkomstig zijn van Kronos Tyres.

Houd er rekening mee dat de aanwezigheid van deze verplichte markering de verantwoordelijkheid is van de deelnemer.

We hebben het bestelproces (Tyre Order Form) op de BRC Sportity gepubliceerd, evenals verschillende technische documenten zoals productbladen, informatie over drukbeheer en technische aanbevelingen voor een optimaal gebruik van Michelin-producten.

Wij zullen vanaf donderdagochtend (TBA-tijd) aanwezig zijn op de Rally van Haspengouw om zo voorrang te geven aan deelnemers voor de rally shakedown.

Wij willen deze kans grijpen om het seizoen voor iedereen in de beste omstandigheden te starten, dat wil zeggen met enkele kernwoorden.

Het eerste is « communicatie » : Zodra u van plan bent deel te nemen aan een BRC­evenement, ook al is dit nog niet bevestigd, neem dan onmiddellijk contact met ons op om uw deelname? kenbaar te maken.

Het tweede is « organisatie » : We zullen donderdag en vrijdag tijdens de Rally van Haspengouw hybride opereren, hierbij voorzien wij een assemblagelijn. Eén voor de vooraf gemaakte afspraak en een 2de lijn zonder afspraak

Onthoud : Hoe meer we met elkaar communiceren, hoe beter u wordt bediend ! Ons doel is werkelijk om u de best mogelijke service te bieden.

Wij rekenen op uw goede samenwerking en wensen u een uitstekend sportseizoen 2024.

Beste sportieve groeten,

Nicolas Gilsoul Event Leader BRC

Kronos Tyres – Rue des Pieds d’Alouette, 37, 5100 Namur (Nannine) – +32 479 97 15 14 brc@kronostyres.com
www.kronostyres.com / Facebook : Kronos Tyres

Alle verdere info/bestelformulieren/reglementen van het Kroon-Oil BRC 2024 zijn te vinden op Sportity code BRC.

Lees ook het artikel Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het BRC 2024

Bron BRC