De allereerste editie van het Ardenne Rally Festival getekend DG Sport staat op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei op het programma, met vertrek in Vresse-sur-Semois, en het evenement kondigt zich nu al als indrukwekkend aan. Sinds de aankondiging van de creatie van het evenement hebben heel wat eigenaars en/of rijders zich gemeld om te weten te komen of hun wagen in aanmerking komt.
 
Herinneren we er nog even aan dat de jury bestaande uit leden van Slowly Sideways Benelux op basis van een dossier bepaalt welke wagens aan de start zullen staan van deze demorit zonder enig competitief element. De basisfilosofie is om de fans een hoogstaand startveld aan te bieden, waardoor de hele rally-geschiedenis volgens de verschillende reglementen in de schijnwerpers kan worden geplaatst.

En nu we het over de fans hebben! Gezien het succes van het Eifel Festival kan er geen twijfel over bestaan dat ook de toeschouwers staan popelen van ongeduld! Zij kunnen vanaf nu in voorverkoop tickets aanschaffen, waardoor ze in de mooie maand mei niets van het 1ste Ardenne Rally Festival hoeven te missen.
 
In voorverkoop bieden de organisatoren van het Ardenne Rally Festival een pack met ticket en kwaliteitsvolle pet aan, geldig voor het hele evenement, tegen de democratische som van 35 euro. Houd er rekening mee dat er slechts 250 ticket/pet packs te koop zijn en dat alleen de snelsten van jullie kunnen profiteren van deze exclusieve aanbieding!
Zij die geen officiële pet van het evenement hoeven, moeten slechts 20 euro neertellen. Iedere aankoop in voorverkoop levert een elektronisch ticket op, dat vlak voor en tijdens het evenement kan worden ingewisseld voor een armband.

Ter plaatse wordt het ticket voor het hele evenement verkocht voor 25 euro (zonder pet uiteraard), terwijl tickets voor één demo-parcours 10 euro zullen kosten. U kan ook de pet van het 1ste Ardenne Rally Festival apart kopen, voor 20 euro. Het officiële programma, met een overvloed aan praktische informatie, wordt aangeboden voor 10 euro.

Afspraak op de officiële website  www.ardennerallyfestival.be om het gegeerde ticket te bemachtigen, waarmee u op 2, 3 en 4 mei toegang heeft tot een formidabele tijdsmachine …

Info en Tickets

Info: Ardenne Rally Festival by DG