Het doel voor 2024: alle titels

Zojuist werd de nieuwe livery getoond waarin de Huyndai i20 Rally1 Hybrid dit jaar op titeljacht gaat. Hyundai Motorsport telt dus voor dit jaar niet minder dan 5 teams met speerpunten Ott Tänak én Thierry Neuville.

Ter ondersteuning van de titel-pretendenten Neuville en Tänak zal een drietal teams de derde inzending van het team delen: Dani Sordo/Cándido Carrera (#6), Esapekka Lappi/Janne Ferm (#4) en Andreas Mikkelsen/Torstein Eriksen (#9). De verantwoordelijkheden worden verdeeld op basis van de oppervlakte van de rally’s, waardoor elke piloot kan deelnemen aan evenementen die een gunstig profiel hebben voor zijn of haar rijstijl. Het doel van deze zeer ervaren teams zal zijn om te strijden om podiumplaatsen en punten te stelen van de naaste rivalen van Neuville en Tänak. Uiteindelijk doel: 2 titels! Als je de perstekst leest, is het eigenlijk niet meer van willen maar moeten!

  • Hyundai Motorsport is klaar om meer rallyoverwinningen en een strijd om de pilotentitel te behalen terwijl het team zich voorbereidt op zijn 11e seizoen in het FIA World Rally Championship (WRC)
  • Hyundai Shell Mobis World Rally Team gaat het jaar in met een versterkte line-up van de crew, waaronder de terugkeer van voormalig WRC-wereldkampioenen Ott Tänak en Martin Järveoja
  • Upgrades op belangrijke onderdelen van de Hyundai i20 N Rally1 Hybrid zullen naar verwachting verbeterde betrouwbaarheid en prestaties bieden nu deze aan zijn derde competitie-seizoen begint.

Info en foto’s Hyundai Motorsport GmbH