Deze morgen wist Motorsport Ireland het goede nieuws aan te kondigen dat Ireland op de lijst staat van kandidaten voor een WRC-manche in 2025.

In het aanbod van Ierland zou men een rotatie voorstellen van de service-parken over de 3 jaren. Zo kunnen Limerick, Kerry en Waterford om beurten het rally-centrum worden. Why not!?

Ierland was eerder al actief in het kampioenschap in 2007 en 2009 en de aankondiging van vandaag is een belangrijke bouwsteen voor het veiligstellen van een plekje op de kalender voor de komende drie jaar. Het werk aan het selecteren van een potentiële evenementenbasis begon in augustus 2023, waarbij alle 32 bij Motorsport Ireland aangesloten clubs werden uitgenodigd om geschikte locaties in te dienen in overeenstemming met de vereisten van de promotors van het kampioenschap.

Duimen maar voor Ierland want een trip naar het groene eiland zien we zeker zitten ….

Info Motorsport Ireland