Start het nieuwe rallyseizoen 2024 met het mooiste rallyboek over het WRC 2023!

Dankzij de gulheid van Daniel Klein kan johu.be u dit mooie boek aanbieden via een giveaway! McKlein, de naam doet bij de meeste fans wellicht een belletje rinkelen. McKlein waarbij de Mc komt van de Britse fotograaf Colin McMaster en de Duitse fotograaf Reinhard Klein.

McKlein, opgericht als een Anglo-Duits bedrijf in 1997, is gespecialiseerd in fotografie van het World Rally Championship. Het bedrijf streeft ernaar om originele fotografie van hoge kwaliteit te produceren die de diversiteit en de wereldwijde impact van de rallysport laat zien, evenals de dynamische vaardigheden van ’s werelds grootste piloten.
McKlein heeft zwaar geïnvesteerd in zowel rally- als race-archieven en heeft nu vele duizenden afbeeldingen uit de jaren vijftig voor gebruik.
McKlein Publishing opereert als een onafhankelijke gespecialiseerde uitgeverij die een reeks boeken, kalenders en andere producten produceert die de fotografie van McKlein onder de aandacht brengen.

Het te winnen boek is een samenwerking tussen Colin McMaster (fotograaf), David Evans (Rallysport-journalist Motorsport.com/DirtFish/WRC TV) en Luke Barry (Autosportjournalist DirtFish).

Bezoek zeker eens de website McKlein en hun webshop waar je sublieme rally en raceboeken kan bestellen en schitterende rallykalenders ….. of probeer dit mooie boek te winnen vanaf 10/01/2024 via mijn social media-kanalen Facebook, X, Instagram, …. !!