Seizoen 9 klaar om crews, teams en fans te verwelkomen!

De TER – Tour European Rally-kalender voor 2024 is bijna klaar en het is tijd om de eerste details voor het komende jaar te onthullen in het nieuwste concept van de Rally-serie.

Het seizoen begint op het uitdagende asfalt van Andalusië in de Rallye Sierra Morena, gevolgd door de bergetappes van wereldklasse, met uitzicht op de Franse Rivièra met de Rallye Antibes Côte d’Azur. Daarna volgt een nieuweling met de Rally Fthiotidos op de veeleisende Griekse asfaltwegen rond Lamia.

Terwijl één evenement nog moet worden bevestigd, wordt in oktober de sportieve actie hervat in het prachtige Sardinië, waar Rally Terra Sarda doorslaggevend is geweest voor de titels van 2022 en 2023.

Voor de seizoensfinale gaan de teams naar het westen, naar de iconische gravelwegen van de Azores Rallye, en het einde van het seizoensgala en de prijsuitreiking.

Luca Grilli, TER-promotor en organisator: “Het hele TER-team heeft sinds het einde van het seizoen 2023 onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat het volgende seizoen nog beter zal zijn! Het TER-project blijft groeien, en na Oostenrijk, Barbados, België, Finland, Groot-Brittannië, Japan, Italië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Portugal, Roemenië, Spanje en Zwitserland. We zijn verheugd onze vlag te zien wapperen in Griekenland. Ik wil alle organisatoren bedanken voor hun steun, en onze bemanningen voor hun enthousiasme. 2024 komt snel, en we kunnen niet wachten”.

Bron TER