Citroën Racing zal in 2024 opnieuw deelnemen in het WRC2-kampioenschap met de #C3Rally2Family. Een sterke line-up van twee toppiloten Yohan Rossel en Nikolay Gryazin, zullen samen met het DG Sport-team het officiële Citroën Racing-programma leiden. Voortbouwend op zijn 25-jarige geschiedenis in het WRC blijft Citroën Racing, samen met Stellantis Motorsport, schitteren: altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen zullen de teams al hun vaardigheden gebruiken om de piloten van de best mogelijke auto’s te voorzien.

Yohan Rossel, opgegroeid via de Stellantis Motorsport Customer Racing-programma’s, zal dit seizoen trots op het hoogste niveau blijven meedoen onder de vlag van Citroën Racing. WRC3-kampioen in 2021 met C3Rally2 en dit jaar als derde in het WRC2-klassement met overwinningen in de Rally van Monte-Carlo en in Kroatië tegen een competitief deelnemersveld. Rossel is volgend seizoen terug gefocust op de titel.

Nikolay Gryazin zal voor het seizoen 2024 voor het eerst toetreden tot de #C3Rally2Family. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij aanzienlijke en gevarieerde ervaring. Nadat hij sinds 2019 aan de WRC2 heeft deelgenomen, heeft hij op alle ondergronden geweldige prestaties laten zien. Hij was vierde in het klassement van 2023 en heeft zijn vertrouwen gesteld in de C3 Rally2 om komend seizoen weer vooraan mee te strijden.

De teams van Citroën Racing werken er voortdurend aan om de WRC2-crews en #C3Rally2Family over de hele wereld uit te rusten met een bijgewerkte C3 Rally2 voor het seizoen 2024. De technici staan ​​aan hun zijde om hen het hele seizoen door te ondersteunen en te adviseren om het maximale uit de auto’s op de proeven te halen.

Info Citroën Racing.