• Caparo, Gill, Jürgenson en Smart geselecteerd.
  • Beslissing genomen na bestudering van een gedetailleerde analyse door het FIA Rally Star Committee.
  • Het potentieel om toekomstige winnaars van het FIA World Rally Championship te worden, is een belangrijke overweging.
  • Veelbelovend kwartet kan zich nu voorbereiden om het in 2024 op te nemen tegen andere jonge mondiale talenten.

Caparo, Gill, Jürgenson en Smart, die zich kwalificeerden voor het FIA Rally Star Training Season door respectievelijk de Amerikaanse, Azië-Pacific, Europese en Afrikaanse continentale finales te winnen, kunnen nu beginnen met hun voorbereidingen voor de FIA Junior WRC 2024, die begint op de Rally van Zweden van 15-18 februari.

Hun deelname aan FIA Junior WRC wordt volledig ondersteund door de FIA en de FIA Rally Star-partners. Eind 2024 zullen de drie best presterende FIA Rally Star Drivers de volledige steun krijgen om deel te nemen aan een tweede FIA Junior WRC-seizoen in 2025, waarbij de prijs voor de kampioen een opstapje zal zijn naar Rally2-niveau in het FIA WRC2-kampioenschap in 2026.