Na de Rally van de Monteberg stapten de broers Brulez nog eens in de wagen voor de afsluiter van het VAS seizoen, de 6 uren van Kortrijk.

Na de hevige regenval van de laatste weken lag het parkoers er erg vettig bij. Voorzichtigheid was dus geboden. De Lavano-proef op zaterdagavond in het donker was geen makkie.

Lieven en Frederik zijn dan ook rustig gestart op zondagmorgen om dan beetje bij beetje het tempo op te drijven. Het doel was om binnen de top 100 te staan en vooral de meet te halen.

Na de eerste omloop stonden we net buiten de top100 maar in de tweede boucle konden we zonder noemenswaardige problemen een 10tal plaatsen opschuiven en mochten we als 95ste voor de laatste omloop de baan op.

Na de afgelasting van Lavano vielen we net voor het einde van de volgende proef stil. Het was even bangelijk want we kregen de auto niet direct aan de praat. Maar uiteindelijk konden we toch de resterende proeven in hevige regen en in het donker tot een goed einde brengen. We konden een mooi seizoen afsluiten met een 95ste plaats in een moeilijke 6uren van Kortrijk.

We danken hierbij dan ook alle medewerkers van Vada Racing en alle sponsors die dit seizoen mogelijk hebben gemaakt. Een super-merci aan onze co-piloten Frankie Descan, Dieter Deprez, Frederic Huyghe, Dieter Verspeelt, “Marietje” Joyce Covemaecker & “Bunnytje” Marjorie Neve.

Als grote “dankje-wel” dit filmpje. Tot op de rallywegen in 2024!   

Lieven Brulez-Frederik Brulez
BFL-Rallyteam