Halloween wordt in onze contreien een steeds belangrijkere dag, en dat zal dit jaar nog meer het geval zijn. Zeker bij rallyrijders en -corijders! Op dinsdag 31 oktober is uw laatste kans om gebruik te maken van het voordeeltarief om zich in te schrijven voor de Spa Rally 2023. Met andere woorden: u heeft tot dinsdag 31 oktober om 23u59 om gebruik te maken van de korting op de inschrijvingen.

Dit voordeeltarief is geldig voor alle categorieën, of het nu de RC2- of één van de andere klassen is, of Junior BRC, of de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux, of de 2WD Trophy! Eens het Halloween is (geweest), dan wordt het voor iedereen 300 euro duurder! Zonder uitzondering.Voor de liefhebbers van de regularity die willen starten in de VHRS-nevenwedstrijd, de Yokohama Spa Rally Classic, geldt hetzelfde principe, met een voordeeltarief voor de categorieën VHRS 50 en 65 aan de ene kant, en VHRS 80 aan de andere. Na 31 oktober wordt het ook daar 300 euro duurder.

Het startveld van de Spa Rally 2023 mag dan wel al goed gevuld zijn, u wacht beter niet tot het laatste moment om uw inschrijving te bevestigen, om zo een heel interessante som centen uit te sparen.

Afspraak dus op de officiële website van de Spa Rally, om uw aanwezigheid aan de start te officialiseren! Het aftellen is begonnen…

Tickets | Inschrijven

Info Spa Rally | DG Sport