Vuile, vettige maar o wee vermoeiende rally!

Zaterdag stonden mijn ventje Andy en ik, Marjorie voor de 1ste keer samen aan de start van de Hemicude Rally met het startnummer #80 op de deuren.

Zaterdagavond, moesten we starten in het donker, waarbij we veel tijd hebben verloren op KP Middelkerke, doordat we allebei in het donker geen steek zien, maar de fun primeerde op het resultaat.

De zondag, de 1ste lus zijn we op het gemak gestart, al dan niet met de nodige stress, om af te tasten hoe de wegen erbij lagen, het was opletten geblazen. De kop was er al vlug af, de nota’s zaten goed, op naar de volgende lus.

Na service time was het tijd voor de 2de lus, de banen lager er al beter bij, en het was ook te zien aan onze resultaten.

Na service time stonden we klaar voor onze 3de en laatste lus, die we zonder fouten hebben afgewerkt en content waren dat we de finish hebben gehaald, van deze moeilijke maar technische rally. Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij!

Bedankt aan mijn ventje Andy, het serviceteam, de talrijke supporters, fotografen en aan onze sponsors, want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Op naar de volgende rally “de 6 uren van Kortrijk”, see ya …

– Tuinen Delbaere BVBA Kevin Delbaere

– Blomme_rx8 Kenzo Blomme

– RGC Motorsport Tires Vandenbussche Anthony

Tekst & foto’s Marjorie Neve