Iedere week komen we een stap dichter bij de Spa Rally, de finale van het Belgian Rally Championship 2023 die op zaterdag 25 en zondag 26 november geprogrammeerd staat. Een afspraak waar de fans al lang naar uitkijken, ook al omdat de titelstrijd tussen Maxime Potty en Cédric Cherain er zal beslist zal worden
Sinds maandag 16 oktober is de voorverkoop van de tickets die toelaten om niets van deze laatste confrontatie te missen van start gegaan. Tegen het voordeeltarief van 25 euro krijgt men zo toegang tot alle spéciales, shakedown inbegrepen!Ter plaatse kost de toegang tot elke spéciale, ook de shakedown, u telkens 10 euro, terwijl het doorlaatbewijs voor alle chronoritten en de shakedown er 35 euro zal kosten.

Dat betekent dat er in voorverkoop dus 10 euro korting wordt gegeven, en daar kan u vanaf nu gebruik van maken!
Geven we trouwens nog mee dat het digitale programma – inclusief de timing, de deelnemerslijst, de kaarten van het parcours en een volledige toeschouwersgids – inbegrepen is in de prijs van een ticket. Het voordeeltarief geldt tot woensdag 22 november. Het is dus nu aan u… en afspraak in hartje Spa voor het belangrijkste autosportevenement van het seizoens-einde!

Tickets

Info Spa Rally 2023 /DG Sport