• Gedetailleerde info van de klassementsproeven van de Central European Rally zijn online beschikbaar
  • Toeschouwers-hoogtepunten in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië ook op video

De klassementsproeven (WP’s) van de Central European Rally in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië staan ​​van 26 tot en met 29 oktober klaar voor de fans en deelnemers van het World Rally Championship: 313 kilometers in de strijd tegen de klok, verspreid over 18 etappes vragen veel van de beste rallyrijders ter wereld en hun voertuigen. Fans kunnen nu beginnen met het gedetailleerd plannen van hun reis naar het drielandenpunt. De kaarten voor de afzonderlijke klassementsproeven, die ook informatie bevatten over de diensten ter plaatse en navigatielinks, zijn nu te vinden op de officiële homepage op www.centraleuropeanrally.eu/program of hieronder …

Installeer de proeven via Google Maps op uw toestel(len).

Info ADAC CER Media.