Tijdens de Hemicuda Rally van komend weekend staan 200 stewards en baancommissarissen garant voor de veiligheid van toeschouwers en deelnemers. Om hen te ondersteunen in het uitvoeren van hun taak, heeft A&D Trucks & Trailers voor een leuke verrassing gezorgd.

Christ Vandamme, zaakvoerder, licht toe: “Als autosportliefhebber ben ik zelf al een aantal jaren actief als openingswagen tijdens diverse rally’s. Telkens sta ik versteld van het ongelofelijke enthousiasme, de inzet en de passie van de vele baancommissarissen en stewards, die in weer en wind paraat staan om alles veilig te laten verlopen. Om het publiek te informeren over de aankomende wagens, en zo de aandacht te wekken om alert te zijn, leek het mij leuk om hen een rolfluitje cadeau te doen. Een gebaar van appreciatie voor het schitterende werk dat die mensen voor onze sport doen. “

De Hemicuda Rally start zaterdag om 18:15 uur met een klassementsproef te Middelkerke. Op zondag worden er proeven gereden in Koekelare, Houthulst en Kortemark.