De inschrijvingen zijn geopend!
Goede tradities zijn gemaakt om te worden behouden! Sinds een paar seizoenen krijgt het Belgian Rally Championship op de rallywegen in en rond Spa zijn ontknoping. Dat zal ook dit jaar het geval zijn, want ook in 2023 wordt de Spa Rally, op zaterdag 25 en zondag 26 november, de grote finale van het kampioenschap. Een wedstrijd waar reikhalzend wordt naar uitgekeken, want voor heel wat teams en rijders is dit de laatste rally van het jaar, vooraleer ze aan een veel te lange winterstop beginnen…Voor de jaargang 2023 behoudt de Spa Rally zijn uitstekende plek in het hartje van het kuuroord, en ook het team verantwoordelijk voor het uitstippelen van het parcours heeft er alles aan gedaan om de reputatie van het evenement eer aan te doen én tegelijk enkele nieuwe en vernieuwde klassementsritten te bedenken. Wees maar gerust: het geheel zal bij de liefhebbers zeker in de smaak vallen, of die nu uit de streek komen of niet!De wedstrijd komt niet alleen in aanmerking voor het BRC, er zijn ook de nevencompetities in de categorieën Junior, Historic, Master en 2WD Trophy, plus de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux en de Citroën C3 Rally2 Cup. Bovendien heeft DG Sport ook de Yokohama Spa Rally Classic grondig aangepakt. De nieuwigheden zullen de fans van regularity zeker plezieren, want deze specifieke wedstrijd is nu in handen van een structuur die op hoog niveau een uitstekende reputatie bezit. Er komt trouwens ook een nieuwe categorie, ‘VHRS 80’, waar de regularitytests met een gemiddelde snelheid van 80 km/u worden afgewerkt! Spektakel verzekerd…Vanaf nu kan u ook terecht op de officiële website www.sparally.com, niet alleen voor alle informatie, maar ook om uw aanwezigheid officieel te bevestigen, zowel voor de regularity als voor de ‘gewone’ rally.Opgelet! Tot 31 oktober geldt er voor iedere categorie een voorkeurstarief, waarbij u 300 euro kan besparen*. Aarzel niet om er gebruik van te maken!
See you in Spa ! 
Inschrijven kan hier
Info Spa Rally | DG Sport.