Dré De Rycke – 18jaar jong – reed zondag zijn 2de rally ooit. Samen met Glen Balcaen ( 24 jaar ) als co huurden zij een Citroën Saxo van PhilCars.

“Onze 2de rally is bijna perfect verlopen met onze gehuurde Citroën Saxo” weet Dré te vertellen. “Het was onze 2de rally na de ORC Canal Rally van Oostrozebeke. We hadden wel geen intercom in de eerste omloop waardoor we onze tijden moeilijk konden inschatten. Maar toch bleken we goede tijden te draaien. De tweede omloop begon het enorm te regenen en konden we de eerste 2 proeven van de 2de boucle goede tijden draaien. Maar vanaf de 3de KP begon het zo snel op te drogen dat onze regenbanden onze grip negatief beïnvloedden. Maar vanaf boucle 3 én 4 liep alles op “wieltjes”: droog wegdek en juiste bandenkeuze”. Zeer blij om aan te komen en we dromen al van volgend jaar … “Een rally in een Clio Rally 5 … De zoektocht naar sponsors kan beginnen”.

Dré en Glen eindigden als 1ste Citroën Saxo en werden 5de in de F3 klasse. Als nummer 78 gestart en als 48ste algemeen over de finish rijden is echt wel om trots op te zijn.

Graag willen ze hun sponsors bedanken:

Willy Naessens Group
Supreme Car Detailing
Moto Repair
Bene Hairdresser Vinkt
T’Vliegend Peerd Kanegem

Foto’s Dré De Rycke / Johan Debeck (coverfoto).