Gloednieuw platform, gloednieuwe functies. WRC, ERC en WorldRX in één platform! Stream alle proeven en wedstrijden live en on demand, geniet van non-stop actie met het 24/7 kanaal en duik in een ongeëvenaarde motorsportervaring.

ALLE KAMPIOENSCHAPPEN ONDER ÉÉN DAK

Rally.TV combineert nu WRC+ en RX+ zodat je het beste van alle drie de kampioenschappen kunt zien – WRC, ERC en WorldRX, evenals een aantal opwindende nieuwe toevoegingen zoals een 24/7-kanaal en exclusieve functies.

  • Alle proeven en wedstrijden
  • Altijd en overal
  • Duizenden highlights, specials en analyses
  • Uitgebreide archiefinhoud
  • Exclusieve documentaires en speelfilms

Krijg toegang tot premium Rally.TV-content en -functies met een jaar- of maandpas. Een scala aan inhoud is ook gratis beschikbaar, u hoeft zich alleen maar aan te melden!

Rally.tv is een product van WRC Promoter GmbH