Er komt inderdaad in navolging van de vorige 2 edities een derde editie in het Spaanse Valencia in en rond het Circuit Ricardo Tormo. En de nieuwe Games worden nog ruimer want de al bestaande categorieën worden aangevuld met zo’n 10 nieuwe disciplines. SRO Motor Sports Group en de FIA staan in voor de organisatie.

Vorig jaar waren 72 landen vertegenwoordigd in verschillende autosportdisciplines tussen landenteams. In de rallysport krijgen de Rally2, Rally4 en Historic elk 3 disciplines voorgeschoteld. Goed dus voor 9 titels: gravel, tarmac en Mix. De nieuwe Rally All Stars categorie staat open voor FIA-prioriteitrijders die momenteel niet in aanmerking komen voor Rally2 en Rally4.

Wie België zal vertegenwoordigen wordt bekendgemaakt door de RACB. Inschrijvingen openen begin 2024. Wordt zeker vervolgd dus!