Er is geen zomerstop voor de Royal Motor Club de Huy, die de organisatie van de 49ste editie van de Condroz-Huy Rally op punt stelt.

Het evenement van Hoei, dat twee dagen duurt (zaterdag 4 en zondag 5 november) met een speciale proef op vrijdag 3 november, trekt traditioneel een groot aantal regionale equipes en deelnemers in de 2WD Trophy categorie.

Het RMCH wil graag dat iedereen van zijn passie kan genieten, en ondanks de organisatiekosten die gepaard gaan met de huidige inflatie, heeft het besloten om een gebaar te maken naar al deze ‘amateurs’. Het inschrijfgeld voor alle 2WD-deelnemers is daarom vastgesteld op € 1.250 (€ 500 minder dan in 2022). Voor alle auto’s die deelnemen aan RC1-3-4 of 5 is het inschrijfgeld vastgesteld op € 1.650, € 100 minder dan vorig jaar. Deelnemers aan RC2 en RGT moeten een inschrijfgeld van € 1.950 betalen. Let op: deze bedragen worden verhoogd met €100 voor late inschrijvingen (minder dan een maand voor het evenement). De online registratie op de officiële website www.condrozrally.be gaat binnenkort van start.

Voor toeschouwers worden de tickets vanaf 1 september online verkocht. De prijs van een volledig toegangsticket is €35, inclusief een papieren programma per bestelling. Er zullen verschillende ticket-afhaalpunten zijn, waaronder één bij de ingang van de feesttent.

Bron RMCH