Er zijn enkele wijzigingen gepland naarmate het project blijft groeien!

De TER-promotors werken, naast de planning van de resterende 2023-rondes met de JDS Machinery Rali Ceredigion en Rally Terra Sarda, aan het seizoen 2024. Er worden enkele wijzigingen in de kalenders verwacht, waarbij wordt gestreefd naar een meer uniforme planning.

Luca Grilli, TER-promotor en organisator: “We werken enthousiast samen met onze geweldige evenementen aan de volgende stappen; we zijn verheugd over de medewerking van de organisatoren en de positieve feedback en resultaten die we ervaren van crews en fans. We overwegen enkele wijzigingen in de kalenders, in de richting van meer consistente kampioenschappen.”

De kalenders voor 2024 en al het nieuws voor het volgende seizoen zullen, zoals gebruikelijk, worden aangekondigd tijdens het eindeseizoensgala en de prijsuitreiking op Rally Terra Sarda, op 8 oktober.

Huidige standen TER-kampioenschap

TER Series standen

TER Historic standen

Bron TER Series