Hij zal met een C3 Rally2 van DG Sport starten in de Ardeca Ypres Rally. Het wordt dus zaak voor de Belgen om de Fransen te kloppen want ook Adrien Fourmaux – in Sardinië één van de beste WRC2-piloten – staat er aan de startlijn.

« We gaan inderdaad twee Citroën C3 Rally2’s inzetten in dezelfde Orfys-kleuren, bevestigt Alain Georges namens DG Sport Compétition. De eerste zal uiteraard worden bestuurd door Niels Reynvoet, die voor ons deelneemt aan het BRC 2023. Vergezeld door Willem Verbeke zal hij een van de favorieten zijn van de Ardeca Ypres Rally 2023, hij zal profiteren van zijn goede kennis van het evenement en de gestage toename van vermogen sinds de start van het seizoen. »

Aan het stuur van de tweede Citroën C3 Rally2, eveneens in de kleuren van Orfys, vinden we dus met veel plezier Stéphane Lefebvre terug ! Na vorig jaar met kop en schouders de nationale competitie te hebben gedomineerd, is de grootste Belg onder de Fransen terug met maar één doel: winnen ! 

« Kleine nuance echter, Stéphane zal in het klassement deelnemen van het… British Rally Championship, dat ook een stop maakt in de Westhoek, vervolgt Alain Georges. In de Britse competitie is het gebruik van banden vrij en we profiteren van een overeenkomst met Michelin als onderdeel van deze operatie. De strijd, voornamelijk met Adrien Fourmaux, belooft leuk te worden en ik denk dat het publiek de grote winnaar zal zijn van Stéphane’s terugkeer in het Belgische team. »

Om zich beter voor te bereiden op het evenement in de Westhoek, zal het team van Theux op 9 en 10 juni aan de start staan ​​van de Rally van Wervik met Niels Reynvoet. Hij zal, samen met Stéphane Lefebvre, volgende zondag ook deelnemen aan een formele testsessie. Zo kan de Fransman zijn bevindingen uitwisselen met de gebruikelijke Orfys-piloot.

DG Sport Compétition verschijnt dus op twee fronten aan de start van de Ardeca Ypres Rally 2023. Actie !

Bron DG Sport Compétition