Rally of Bertrix

Junior BRC Logo

In de Rally of Bertrix, de 7de manche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, zal de strijd voor de punten in het Junior BRC vooral gestreden worden door de jongeren die de Clio Trophy Belgium betwisten. Zij nemen het op tegen de twee Juniors die met een Rally4 aan de start komen, Corentin Fiasse en Didier Bosseloir.
Voor Corentin Fiasse eindigde de vorige wedstrijd op een zware teleurstelling, toen hij na een tijdstraf de handdoek in de ring wierp. Deze keer wil hij met zijn Peugeot 208 Rally4 bij afwezigheid van Jonas Dewilde, de leider in de tussenstand, een gooi doen naar een eerste zege in het Junior BRC. Daar droomt Didier Bosseloir ongetwijfeld ook van, maar hij wil in de eerste plaats een incidentvrije wedstrijd afwerken met de Peugeot 208 Rally4.

De Rally4-piloten moeten wel afrekenen met de snelle jongeren uit de Clio Trophy Belgium, die ook de natuurlijke proeven van deze Rally of Bertrix zullen ontdekken. Lander Depotter en Pierre-Manuel Brasseur, winnaar in Bocholt, gaan vol voor de overwinning. Lyssia Baudet wil haar knappe prestatie van de Rally van Wallonië bevestigen, terwijl ook Aaron Duville en Lander Dhaene mee willen strijden voor het podium op dit nieuwe parcours. Nikolai Bruyneel en Thibaud Vandeputte willen zich na een moeilijk seizoensbegin opnieuw mengen in de strijd voor de punten op het natuurlijke en uitdagende parcours rond Bertrix.

Info & foto’s BRC Media