Binnen anderhalve maand staat Ieper en de Westhoek weer in het teken van de Ardeca Ypres Rally, de achtste manche van het Belgisch rallykampioenschap. Organisator Club Superstage kan daarbij rekenen op de steun van e-BO Enterprises als partner van de Ardeca Ypres Rally.

e-BO Enterprises werd in 2000 opgericht in Ieper en heeft ondertussen ook een tweede site in Oostende. e-BO Enterprises is een technologie-integrator die IT, OT (operationele technologie) en software levert aan organisaties en bedrijven met kritische infrastructuur, waarbij uptime, security en efficiëntie uiterst belangrijk zijn. Het bedrijf levert connectiviteit-, security- en integratiediensten aan klanten zoals offshore windparken, veiligheidsdiensten (defensie, brandweer, politie…), industriële bedrijven en bedrijven met meerdere sites. Het team telt ondertussen meer dan 140 medewerkers en staat de klanten 24/7 bij. 

En, natuurlijk is er de band met Ieper. “Rally maakt deel uit van de Ieperse cultuur. Daarom willen we ons team en onze klanten kennis laten maken met de Ypres Rally, een hoogstaand evenement met internationale allures,” vertelt Christophe Dhaene, CEO van e-BO Enterprises.

“Twee jaar op rij hebben we het FIA World Rally Championship naar Ieper gehaald en twee keer bewees Club Superstage dat het een topevenement op het hoogste niveau kan organiseren. Het doet deugd dat succesvolle lokale ondernemingen met internationale uitstraling dat naar waarde schatten en ons steunen, ook nu we geen WK-manche organiseren,” besluit Alain Penasse, voorzitter van Club Superstage.

Bron en foto’s SuperStage VZW