• In de 4de ronde van het Ierse Rallykampioenschap de Assess Ireland International Rally of the Lakes winst voor Callum Devine.
  • Bij deze nogmaals het belang van een rolkooi. Dit was de Škoda Fabia R5 van Damian Cole die zwaar crashte dit weekend in een regionale wedstrijd in Wales. Gelukkig kunnen Damian en zijn dochter het nog navertellen 🤞
  • In de Rallye de Wallonie opnieuw winst voor Maxime Potty die moeilijk te kloppen is momenteel in het BRC en drijft op een goede vorm. Maar het kampioenschap is nog niet gestreden en we zagen toch een mooi duel met Cédric Cherain, Sébastien Bedoret, Cédric de Cecco, Niels Reynvoet. Lees hier het volledige verslag.
Sébastien Bedoret BRC Media Wallonie 2023
  • Volgende BRC-wedstrijd …
📸 Hyundai Motorsport
  • In Portugal wonnen Kris Meeke en Ola Floene ( foto hierboven) dan weer overtuigend de Rali Terras d’Aboboreira. Een mooi eerbetoon aan Craig Breen die hij vervangt voor het Portugese Rallykampioenschap. Enkel Marco Bulacia kon wat weerwerk bieden … Zijn jongere broer Bruno won in de Iberian Yaris Cup. Alle winnaars op een rij …