Meer dan 2000 vrijwilligers konden de Rally Croatia in goede banen leiden. In totaal zouden zo’n 400.000 fans de rally live gevolgd hebben. Toch was er één zeer gevaarlijk incident waarbij een drama kon vermeden worden door de stewards. Drie toeschouwers die afgelopen weekend aanwezig waren op de Croatia Rally kregen een gevangenisstraf van een week na een vechtpartij midden in de special.

Naast het puur sportieve aspect veroorzaakte deze video vorig weekend voor opschudding. Dit toonde inderdaad een kleine groep toeschouwers die worstelde met verschillende commissarissen en een lid van de politie midden op de weg enkele ogenblikken voor de passage van Sébastien Ogier op een bekende sprong van de sectie “Kostanjevac – Petruš Vrh” (ES13 ). Een woordenwisseling die uitbrak door simpelweg gemorst glas, en die zonder de effectieve tussenkomst van de commissarissen en de politieagent slecht had kunnen aflopen.