Laatste update 21.04.2023

 • Na de Porsche in de Rallye Le Touquet gaat Stéphane Lefebvre in de volgende manche van het Franse Rally Kampioenschap – de Lyon Charbonnière -rijden in een Alpine. Ook de Franco-Belg William Wagner staat daar aan de start.
Rena_698
 • Ook de volgende BRC de Rallye de Wallonie lijkt een mooi deelnemersveld te krijgen met bijna 20 R5/Rally1-wagens. De inschrijvingen sluiten binnenkort af. In een Citroën C3 Rally 2 Cédric de Cecco, Niels Reynvoet, Tobias Brüls, John Wartique, Christophe Verstaen, Emeric Rary… en natuurlijk kampioensleider Maxime Potty. Met een Škoda Fabia Adrian Fernémont, Thibaut Mazuin, Emile Brettmayer, Junior Planckaert, Etienne Monfort en Tom Boonen. BMA zet twee Hyundai i20’s in voor haar vaste piloten Cédric Cherain en Bastien Rouard. Sébastien Bedoret (VW Polo GTI), Loris Nuyts (DS3 R5) en Jimmy D’hondt in zijn gebruikelijke Ford Fiesta. Zie ook Rallye de Wallonie en Sébastien Bedoret.
 • De FIA ​​heeft op haar beurt verduidelijkt dat het racenummer 42 voor de rest van het WRC-seizoen 2023 is ingetrokken als eerbetoon aan Craig Breen.
 • Oliver Solberg heeft ervoor gekozen om deze week geen punten te scoren tijdens de Croatia Rally (20 – 23 april), maar concentreert zich liever op het nivelleren van zijn leercurve met de Toksport Škoda Fabia RS Rally2.
 • Wie klopt TokSport WRT in WRC2 Rally Croatia?
 • Wat een deelnemersveld in WRC Rally de Portugal 😯
 • De Craig Breen livery @Hyundai Motorsport Rally Croatia 🙏
 • De herdenkingsplechtigheden voor Craig Breen
 • Startlijst Shakedown Rally Croatia 2023
 • Elfyn Evans zal geen punten kunnen scoren voor TOYOTA Gazoo Racing WRC als eerbetoon voor Craig Breen en respect omdat Hyundai Motorsport ook maar 2 wagens inzet. Een zeer mooi gebaar TOYOTA GAZOO Racing 🙏 👏👍
 • Resultaten in de Shakedown Rally Croatia 2023: https://www.ewrc-results.com/shake/80237-croatia-rally-2023/
 • De timing werd vandaag 20 april nog geüpdatet
 • Met een nieuw gehomologeerd differentieel op de Ford Fiesta Rally2 voor de Croatia Rally en door een andere benadering van de set-up, gelooft Adrien Fourmaux dat die veranderingen hem weer in de running kunnen brengen voor de WRC2-overwinning in Kroatië. Ook Grégoire Munster heeft dit nieuwe differentieel voor het eerst in gebruik.
 • Škoda Motorsport leverde deze week hun 500ste Fabia RS in Rally2-spec af … 📸 Škoda Motorsport