• In Spanje zorgde de Rallye Tierras Altas de Lorca misschien wel voor een verrassende winnaar …. Javier Pardo. Alhoewel in 2021 toch ERC2-kampioen. Voorgaande jaren piloot voor Suzuki Motor Iberica nu met de MRF-Hyundai aan de winst door een regelmatige rally. Jan Solans was misschien wel de snelste maar door een tijdstraf op KP1 én nog een lekke band was een 12de plaats het hoogst haalbare.
  • De ASAF Rallye Salamandre werd gewonnen door de Denen Kenneth Madsen en Mette Felthaus in een Peugeot 208 R5. 📸 Team Glad Sport. Steve Rousselet werd 2de, Kurt Boone werd mooi 3de.
  • In Italië was Stéphane Lefebvre de snelste tot zijn motor in de voorlaatste KP problemen gaf. Weg verdiende zege en nog juist het podium gehaald … Crugnola nam de winst dankbaar in ontvangst. Mads Østberg moest nog de strijd staken. De top 12 van de TER Rallye Piemonte.
  • In de CIR-WRC Rallye Piemonte een opvallende 2de plaats …. Let vooral op de co-piloot 😉
  • De Toyota Gazoo Racing WRC Challenge piloten Yuki Yamamoto, Nao Otake en Hikaru Kogure reden ook de Rally Regione Piemonte, waarbij Yamamoto (coverfoto 📸 Toyota Gazoo) een sterke finish behaalde in de top zes van de Rally4-categorie. Dit was de derde asfaltrally waaraan het jonge Japanse trio deelnam sinds hun training met het WRC Challenge Program vorig jaar begon, en de tweede in Italië na de Rallye San Marino van afgelopen september.
  • In Oostenrijk zegevierde Hermann Neubauer in een Škoda Fabia Rally2 Evo in de ORM Lavanttal Rallye. Hij kon de nieuwere Škoda Fabia RS Rally2 van Simon Wagner afhouden …
  • Na de fatale crash van Craig Breen nu opnieuw drama in Spanje waar een ervaren team het leven liet in een regionale wedstrijd zaterdag. Het lijkt een verdoemde week 😢Weer een extreem trieste dag in de rallysport. R.I.P Julio César Castrillo en Francisco Javier Álvarez Nuestro. Mijn innige deelneming aan de familie en vrienden, sterkte! #verschrikkelijkeweek
  • De begrafenis van Craig Breen is hier te volgen …