14 april 2023 – De realiteit van gisteren is nog steeds niet doorgedrongen, en dat zal ook nog heel lang niet gebeuren. Iedereen hier in Alzenau voelt het verlies van onze teamgenoot en vriend Craig diep, en we steunen onze collega’s in deze ongelooflijk moeilijke tijd. Zeggen dat hij een zeer gewaardeerd en gewaardeerd lid van ons team was, raakt alleen aan de oppervlakte. Craig had een diepgewortelde passie voor rallyrijden. Hij was meer dan alleen een piloot, hij was een echte liefhebber van de sport.

Craig droeg zijn hart op zijn tong, iets dat hem bij zoveel mensen verliefd maakte. Hij had een manier met woorden die volkomen uniek was; zijn citaten aan het einde van een proef waren altijd een hoogtepunt. Craig was ook een fenomenale piloot.

Er zijn zoveel hoogtepunten, zowel binnen ons team als in de rest van zijn carrière, maar in Rally Sweden liet hij ons zijn ware essentie zien. Hij presteerde op de top van zijn kunnen en herinnerde ons allemaal aan het ongelooflijke talent dat hij bezat. Dat podium betekende veel voor ons als team, maar je kon zien hoeveel het voor hem betekende. Het is duidelijk dat de hele rallygemeenschap en daarbuiten dit diepe verlies voelt. De uitstorting van verdriet en verdriet in de afgelopen dag getuigt van de man die Craig was. Hij laat een erfenis na binnen Hyundai Motorsport en de bredere autosportgemeenschap die moeilijk onder woorden te brengen is.

Rust zacht, beste vriend.