Westhoek Motorsport start in de Monteberg Rally!

Westhoek Motorsport is de naam van een nieuw rallyteam dat tijdens de komende Station Le Seau Monteberg Rally zijn kunnen wil tonen in en rond hometown Poperinge.

Voeg 2 gedreven jonge gasten samen met een vleugje 205 Gti en je hebt het rallyteam Doolaeghe – Logghe. Als jarenlange rallyfans zullen Lorenzo Doolaeghe ( piloot ) en Chesney Logghe ( co ) hun eerste stappen wagen in de rallysport en dit in het weekend van 7 mei 2023. Hun wapen …. een heuse Peugeot 205 Gti 1900cc 16V die al enkele maanden wordt geprepareerd in het atelier van Westhoek Motors.

Nu nog maagdelijk wit maar straks in een livery die we binnen enkele weken kunnen presenteren. Ook de sponsors en hun rallyprogramma 2023 komen hier aan bod. Veel succes Lorre & Chesney en enjoy the ride!

Foto’s Westhoek Motorsport Poperinge