Laatste update 07.04.2023

 • Het ERC heeft er een bekende naam bij. Niemand minder dan Max McRae (coverfoto) – zoon van Alister en kleinzoon van Jimmy – zet zijn rally-carrière verder in Europa in het ERC. Hij rijdt met een Opel Corsa Rally4 van The Racing Factory.
 • Dit is de genummerde deelnemerslijst en de timing van de TAC Rally Tielt van komend weekend
 • Mooie nieuwe livery voor de Orfys-Clio Rally4 van het duo Jonas Dewilde – Jeffrey Vandenbussche …..
Dewilde - Vandenbussche Clio Rally4 Orfys 2023

 • En wat gezegd van deze JobFixers Porsche GT van PJM Cracco. In Tielt met Jordy Cruys …. in de ORC met Jasper Vermeulen.
 • Ophef in Spanje waar de kampioen van 2019 Pepe López tijdens de verkenningen van de Rally Sierra Morena werd tegen gehouden door de politie – een rally waar hij trouwens nog 2de werd na Jan Solans – met blijkbaar wel zware gevolgen. Hij was namelijk door zijn puntenbalans van zijn rijbewijs. Dat resulteert dat hij ook zijn rally-licentie moest afgeven en verdere deelname aan het Spaanse Rallykampioenschap 2023 moet schrappen.
Pepe López 2023
 • De stand van de C3 Rally Cup voor de TAC Rally 2023 …
 • De huidige TER stand na de Azores Rally
 • Finale van de Coupe de France 2023 van 12 tot 14 oktober ….
 • De EKO Acropolis Rally werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Sportevenement van het Jaar in Griekenland tijdens de prestigieuze Boussias Sports Marketing Awards in Athene.
 • Geen Melissa Debackere in Tielt …. Wel in de Franse Rallye de Vervins.
 • Dani Sordo zal in Portugal opnieuw Thierry Neuville en Esapekka Lappi vervoegen bij Hyundai.
 • Hayden Paddon zal ook de Rally Piemonte rijden als voorbereiding op zijn volgende ERC-manche. De 17de editie van de Rally Regione Piemonte (Alba Rally), die van 13-15 april plaatsvindt is een steeds internationaler wordend evenement en vertegenwoordigt de tweede ronde van het Sparco Italian Rally Championship, maar is ook geldig als onderdeel van de TER en de Coppa WRC Italy.
 • De startlijst voor morgen #TACTielt2023