• Rally Pass voor € 99,- staat garant voor vier dagen rallyplezier
  • Gelimiteerde “1 van 1000” editie met exclusieve bonussen
  • Gratis toegang voor kinderen en jongeren tot 16 jaar
  • Superkorting op combiticket: Rally Pass en Klatovy super special stage

Rallyfans opgelet! Kaarten voor het rallyevenement van het jaar zijn nu te koop. Het World Rally Championship (WRC) gaat voor het eerst van start in drie Europese landen – Duitsland, Oostenrijk en de Tsjechische Republiek – voor de Central European Rally van 26 tot 29 oktober.

Met de Rally Pass voor € 99,- heb je toegang tot bijna elke speciale etappe – extra tickets zijn alleen nodig voor de twee super speciale etappes (SSS), Praag en Klatovy. Wie er snel bij is om zijn tickets te bestellen, kan de Rally Pass “1 van 1000” voor € 125,- als exclusieve collector’s edition van de vierdagenkaart bemachtigen – een mooie aanbieding voor echte rallyliefhebbers! De ticketshop, samen met alle belangrijke informatie en exacte prijsgegevens, is nu online op centraleuropeanrally.eu.

De Rally Pass voor € 99,- is inclusief toegang tot alle toeschouwersgebieden op de klassementsproeven (met uitzondering van SSS Prague en Klatovy), evenals toegang tot het servicepark in Passau. Het rallybezoek is ook aantrekkelijk als gezinsuitje, omdat kinderen tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene geen entree betalen.

Verzamelaars zullen graag de speciale “1 van 1000” editie van de Rally Pass in handen krijgen: in plaats van het “Print@Home”-proces voor de Rally Pass, bevat de speciale editie een extreem gelimiteerd, genummerd plastic ticket en lanyard. Als extraatje doet iedereen die de “1 van 1000”-editie koopt mee aan een trekking, waarbij vijf gelukkige winnaars een ritje krijgen op de Recce voor de Central European Rally.

Of het nu gaat om een ​​“1 van 1000” ticket of een standaard Rally Pass, alle tickethouders hebben de mogelijkheid om tegelijkertijd een bezoek aan de Klatovy super special stage te boeken met een korting van 50 procent (€ 17 in plaats van € 34 voor een staanplaats ticket). Staanplaatsen in dit pakket kosten 17 euro (in plaats van 34 euro), en zitplaatstickets bij de Super Special Stage in Klatovy zijn dan verkrijgbaar voor 34 euro (in plaats van 68 euro).

Tickets voor het superspecial proef in Praag, dat belooft op volle toeren te draaien op het beursterrein van de stad, gaan binnenkort in de verkoop met een speciale promotie.

Blijf op de hoogte met informatie over de Central European Rally in de laatste nieuwsbrief.

Kaarten voor de losse dagen gaan ook op een later tijdstip in de verkoop. Wie de ticketshop niet regelmatig wil bezoeken, kan eenvoudig op de hoogte blijven door zich eenvoudig te abonneren op de ADAC Motorsport-nieuwsbrief op de site centraleuropeanrally.eu. Hier vindt u ook regelmatig de laatste informatie over het evenement rond de drielandengrens Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Info ADAC