• Wat er gebeurde in Mexico kon u lezen in de verschillende updates en het eindverslag.
  • Elfyn Evans verklaarde ook waarom hij plots tijd verloor op zondag: een geplooide ophangingsarm bracht Elfyn Evans uiteindelijk van de tweede naar de derde plaats in de Rally Mexico. Evans werd gedwongen langs de weg reparaties uit te voeren aan de gebogen draagarm met behulp van alles wat hij in de auto ter beschikking had. De fix was echter niet genoeg en hij verloor uiteindelijk de tweede plaats met 0,4 seconden van Neuville in de laatste KP.
  • In WRC3 waren er ook winnaars ….
  • Melissa Debackere en Nick Degryse wonnen de 2de Short Rally Moorslede.
  • In Le Touquet stond er geen maat op Nicolas Ciamin. Lees er hier alles over. Ook kunt u de updates die er gedurende de rally werden gepost nog nalezen. Binnenkort volgen ook mijn persoonlijke beelden op mijn YouTube-kanaal.
  • In Spanje stond er ook de 1ste manche van het S-CER op het programma, de Rallye Sierra Morena. De rally was tevens de 2de TER-rally 2023. Daar domineerde Jan Solans vanaf KP4 in en rond Córdoba.
📸 S-CER Jan Solans
Top12
  • Ook in Spanje werd de heel bekende Histo-Rally Rally Motul Costa Brava gereden. De top 10 van deze ERC Historic manche.
  • In het BRC stond de South Belgian Rally op het programma met de (eerste) mooie BRC-zege van het duo Maxime Potty – Renaud Herman, die bevestigden na hun knappe 2de plaats in de Haspengouw (cover-foto). Lees alle officiële persberichten op deze site …. Of lees het algemene verslag
  • Mooie zege voor Simon Wagner in de Rebenland Rallye, 2de manche in het ORM. Hij reed bijna heel de wedstrijd aan de leiding.
📸 Simon Wagner – Gerald Winter