• Hoe spannend de ERC Rally Serras de Fafe in Portugal verliep kon u al lezen in de Updates … Niet gezien of gelezen!? Paddon wint zijn 1ste ERC wedstrijd in zijn carrière na een fantastische zondag – Mikko Heikkilä morele winnaar rijdt lek in de laatste kilometers van de rally als leider – Breen intrinsiek misschien wel de snelste ziet winstkansen wegvallen door lekke band.
  • Breen is wel de eerste leider in het Portugese Rallykampioenschap 2023 …
📸 ERC Media
de top10
  • Nog even nagenieten met de video van het bekende YouTube kanaal Passats de Canto … Of lees de updates nog eens na.
  • In de eerste manche van het Italiaanse Rallykampioenschap is Andrea Crugnola gestart zoals hij het vorige seizoen eindigde …. met een overwinning. Het waren aanvankelijk De Tomasso en Andolfi die de wedstrijd leidden maar met 7 op 10 KP-winsten wist Crugnola deze situatie snel recht te zetten. Crugnola, Andolfi, De Tommaso, Michelini en Scattolon worden gezien als de tenoren die voor het kampioenschap zullen strijden in 2023.
Top 10
Winnaars Rally Il Ciocco 2023
  • In het Britse Kampioenschap stond geen maat op Adrien Fourmaux. Die won een ingekorte Malcolm Wilson Rally voor Keith Cronin. Jourdan Serderidis en Grégoire Munster werden 9de. 📸 M-Sport
Top 10